Despre noi


 

DESPRE NOIMONTECRISTO RETAIL RO SRL este o companie multibrand, reprezentanta in Romania a trei mărci de modă populare:

KENVELO

Cu o istorie începută în 1989, în Praga, Kenvelo este brandul de modă cu cea mai rapidă expansiune din Estul Europei. Nu-i așa că și tu ai impresia că e pe piața din România dintotdeauna?

Dacă la start Kenvelo avea o linie din denim, treptat brandul a început să dezvolte colecții sportswear care cuprind t-shirts, bluze, pulovere și accesorii.

Pentru a ține pasul cu dinamica tinerei generații și a modei, strategia brandului este și ea într-o continuă schimbare, mișcare reflectată și în noile modele care își fac aproape zilnic apariția pe rafturile magazinelor Kenvelo.

Kenvelo lansează colecții de două ori pe an, cu câte patru intrări care capturează cele mai tari tendințe ale sezonului respectiv – primăvară/ vară și toamnă/ iarnă.

Designerii Kenvelo creează peste 1000 de modele pe sezon, astfel încât la fiecare două săptămâni să fie regăsite în magazine noi piese dedicate unui Urban Free Style.

LEE COOPER 

Lee Cooper este, încă din anul 1908, un brand popular în lumea modei și, în special, în cea a denimului autentic. Compania britanică a fost înființată în zona East End a Londrei, de către Morris Cooper, și a ajuns, la nivel global, să fie un pionier al vestimentației casual, perfectă pentru activități cotidiene, dar și un pionier al denimului de calitate, cu care se identifică de mai bine de 100 de ani.

Datorită acestei pasiuni pentru denim și a dorinței de a fi fidel calității, brandul Lee Cooper a ajuns să fie recunoscut la nivel mondial și să aibă 40 de parteneri de vânzări în peste 100 de țări.

Și, chiar dacă piesele colecțiilor sale sunt perfect ancorate în prezent, Lee Cooper nu uită în niciun an de cei trei piloni pe care și-a construit identitatea: spiritul britanic, cultura muncii și muzica, oferind publicului sau haine care le combină perfect pe toate cele trei.

TIMEOUT 

Credem cu tărie că un brand vestimentar nu ar trebui purtat ca un simbol al statutului social. Considerăm că un brand autentic ar trebui să fie un sinonim al hainelor confortabile şi excepţionale, un brand optimist, total dedicat inovaţiei şi explorării unor noi stiluri.

Cu alte cuvinte, am creat brandul TIMEOUT pentru cei care sunt gata să îşi trăiască viaţă la maxim, înconjuraţi de prieteni, scufundaţi în dragoste şi fericire, care nu tolerează discriminarea şi care nu vor să piardă nicio clipă fiind egoişti.

De îndată ce am realizat că ideile care stau la baza TIMEOUT şi primele colecţii câştigă recunoaştere printre ingenioşii modei cu filozofii de viaţă asemănătoare, am traversat îndrăzneţi oceanul şi am introdus brandul TIMEOUT în multe ţări europene, încă din 1995.

Adept al ideilor fondatoare și în prezent, TIMEOUT a devenit o familie globală în creştere, de designeri şi personal prietenos din toate colţurile lumii, uniţi prin dăruirea comună şi nerezervată către filozofia FEEL ALIVE.

În prezent, MONTECRISTO RETAIL RO operează 83 de magazine în toată țara.

Compara produse

Acest site folosește "cookies". Navigând în continuare, vă exprimați acordul asupra folosirii acestora. 

Cookie Settings