Alătură-te echipei Montecristo!

 

Fiecare persoană care lucrează cu Montecristo Retail este o parte esențială a grupului nostru. Noi credem in a fi spontan si flexibil, ceea ce face usoara colaborarea si permite dezvoltarea personala.

Suntem întotdeauna interesați să lucrăm cu noi talente.

Consultați locurile vacante actuale.

 

Politica de confidențialitate pentru solicitanți

Montecristo Retail lucrează pentru a vă proteja confidențialitatea atunci când aplicați pentru un loc de muncă la noi. Această politică va ofera informații despre modul în care tratăm, protejăm și procesăm datele personale pe care ni le dezvăluiți.

Colectăm și procesăm detaliile și datele pe care ni le oferiți în legătură cu cererea dvs. Acestea includ, de asemenea, informațiile pe care le primim împreună cu cererea dvs., de exemplu referințe ale angajatorilor anteriori.

În cazul în care ne furnizați date care aparțin unei terțe părți, în legătură cu cererea dvs., vă angajați să obțineți consimțământul terțului înainte de a prelucra datele.

MC are o politică de a nu solicita informații personale delicate de la aplicanti. Astfel, nu furnizați informații personale sensibile, de ex. rasă / origine etnică, opinii politice, convingeri religioase / filosofice, orientare sexuală la depunerea cererii.

Atunci când depuneţi o solicitare pentru un loc de muncă, în același timp, sunteți de acord cu prelucrarea datelor dvs. personale într-un proces de recrutare. Datele dvs. vor fi utilizate pentru a vă evalua cererea, pentru a vă verifica referințele și alte informații pe care le-ați furnizat. De asemenea, vom utiliza datele dvs. pentru a răspunde la cererea dvs. și pentru a vă invita la un interviu dacă profilul dvs. se potrivește unei poziții vacante.

Am luat măsuri tehnice și organizatorice pentru a vă proteja datele împotriva, de ex. pierderea, manipularea sau accesul neautorizat. Ne adaptăm continuu măsurile de securitate la evoluțiile tehnice în desfășurare. Datele dvs. personale rămân în baza noastră de date timp de 5 ani după cea mai recentă actualizare. Aveți dreptul să ne contactați și să examinați datele personale care sunt păstrate în legătură cu dvs. Dacă sunt incorecte, incomplete sau irelevante, puteți solicita ca datele să fie corectate, actualizate sau șterse în orice moment.

Ne puteți contacta prin trimiterea unui e-mail la cv@montecristo-retail.ro sau a unei scrisori la la Montecristo Retail RO S.R.L., Bucureşti, Bd. Basarabia, nr. 256, corp C115, sector 3, dacă aveţi întrebări cu privire la solicitarea dumneavoastră sau datele dumneavoastră personale.